Maandagochtend 09:00u-10:00u (dames 50/60+)

Maandagochtend 10:00u-11:00u (dames en heren 60+)


Op een verantwoorde wijze je lichaam in conditie houden na je vijftigste, wie wil dat niet? Bij G.V.S.S.S in Westwoud kan dat: een gekwalificeerde trainer staat elke maandagochtend voor u klaar in de gymzaal. Train alle lichaamsspieren en houdt de conditie op peil!

 

Er wordt lekker bewogen om de conditie op peil te houden met op de achtergrond muziek. Tegelijk worden er allerlei attributen gebruikt om de spieren sterk te houden. Er wordt goed opgelet hoe iedereen de bewegingen uitvoert. Iedereen op z'n eigen tempo!

Het eerste uur is lekker fanatiek uur voor de dames. Het tweede uur is een rustige les voor dames en heren. 

 

Leden aan het woord:

 

Welkom op de maandagochtendgym!

  

Is er een betere start van de nieuwe week denkbaar dan eerst een uurtje gymmen?

Wij zijn zeer trouw en zeer gemotiveerd, we willen liefst geen les missen. Onze leidster Wendy geeft heel gevarieerd les, maar bovendien met veel persoonlijke aandacht. Voor ieder een waarderend woord, een aanmoediging, een bemoedigend knikje, want niet iedereen kan alle oefeningen perfect uitvoeren. Maar Wendy daagt ons uit om nog even vol te houden, nogmaals te proberen. Wat voelen wij ons goed en voldaan na dit uur gymles. 

Op muziek doen wij steps, aerobics, spierversterkende oefeningen, conditieoefeningen, oefeningen op de mat en aan het eind even uitblazen en ontspannen. Leden vragen soms om bepaalde oefeningen, daar wordt dan ook aandacht aan besteed.

 

Dacht u al een tijdje: ik moest eens iets aan mijn conditie doen? U bent welkom in de gymzaal om twee keer gratis mee te doen om kennis te maken.

Van 09.00-10.00 uur is de les voor dames 50/60+ met een iets betere conditie.

Van 10.00-11.00 uur voor dames en heren 60+ die het iets rustiger aan willen doen, maar toch willen bewegen.

  

U bent van harte welkom. 

 

Namens de leden van de maandochtendgym